Kaeltjes Hofstee 6, Westervoort 6932AW

+31 6 43513282

diensten

1 op 1 begeleiding

Lukt het je maar (net) niet om je sportieve doelstelling te behalen? Heb je motivatie en een stok achter de deur nodig om te trainen maar zijn onze voedingsschema’s en lifestyle begeleiding je een stap te ver?  Dan is 1 op 1 training iets voor jou! PJ zal je met al zijn ervaring en kunde persoonlijk trainen op afspraak tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Hij bepaald de inhoud van je training en motiveert je om net dat stapje extra te zetten!

In het kort

  • Meer motivatie
  • Persoonlijke begeleiding
  • Behaal je doelen!

Waarom 1 op 1 training bij PJ?

Omdat wij jouw trainingsresultaat het allerbelangrijkst vinden, begeleiden we je graag bij het realiseren van jouw sportieve doelen. Dus of je nu wilt beginnen met sporten, afvallen, sterker worden of sportgericht wil trainen, PJ staat voor je klaar om je boij elke stap te begeleiden. Onze 1 op 1 trainingen geven jou net dat beetje extra motivatie om jouw doelen te behalen. PJ heeft vergevorderde kennis op het gebied van het menselijk lichaam, trainingsleer, voeding en coaching. Samen met jou gaat hij je doelstellingen bepalen en ervoor te zorgen dat jij deze doelen ook kunt realiseren.


Meld je aan!

voedingsadvies

Sport en voeding wordt vaak onderschat. Om goed te kunnen presteren heeft je lichaam de juiste voedingstoffen nodig om te kunnen presteren. Of je nu topsporter of recreatiesporter bent, een goede voeding helpt je bij het behalen van betere sportprestaties en draagt bij aan een sneller herstel na alle inspanningen.

voedingsadvies:

Juiste voeding is heel individueel. PJ kijkt zorgvuldig naar jouw trainingsschema en letten daarbij op de duur, intensiteit en de tijden waarop je traint. Daarnaast kijkt hijnaar je persoonlijke smaak en voorkeuren en stellen een sportadvies op maat op.

Bij het opstellen van je persoonlijke voedingsplan kijken we naar de juiste verdeling tussen koolhydraten, eiwitten, vetten, vocht en de juiste tijdstippen waarop je eet. In het advies houden we dus specifiek rekening met wat je eet en drinkt vóór, tijdens en na de training. Ook geven we advies en beantwoorden vragen over het tot je nemen van extra vitamines, mineralen en voedingssupplementen.

PJ heeft al veel sporters succesvol begeleidt bij de voorbereiding voor verschillende sportevenementen. We kunnen ook jou helpen bij het verbeteren van jouw sportprestaties door je individueel te begeleiden. Heb je ook interesse in begeleiding? Neem dan vrijblijvend contact op.


Meld je aan!

bootcamp sessies

Onze bootcamp trainingen zijn afwisselende trainingen voor alle fitnessniveaus. Een ideale work-out om sterk, energiek, slank, fit en strak te worden. De bootcamp trainingen van PJ Personal Training zijn in groepsverband waarbij het sociale aspect met anderen een erg stimulerende werking heeft.


De trainingen kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden onder begeleiding van personal trainer PJ. 


Meld je aan!

training schema's

Je bent op zoek naar een trainingsschema, maar je weet niet goed waar je op moet letten en of het wel een goed trainingsschema is om jouw doel zo snel mogelijk te bereiken. Dat is natuurlijk ook enorm lastig. Wanneer je in Google zoekt naar een trainingsschema kom je er al snel duizenden variaties tegen. PJ bespreekt met jou wat specifiek voor jou de beste oefeningen en schema's zijn en houd hij rekening met een aantal punten waar je op moet letten bij het kiezen van een trainingsschema of krachttraining oefening.


Wat zijn de beste fitness tips?

Als je wel eens in de sportschool komt dan kom je er snel achter dat veel mensen precies denken te weten wat de beste manier van trainen is en volgens welk schema je het beste kunt trainen. Het feit is dat de uitvoering van de fitness oefeningen belangrijker is dan al het andere. Doe je dit namelijk verkeerd dan loop je tegen blessures aan. Met losse gewichten trainen is zeker beter, maar zorg dat je de oefening netjes uitvoert. PJ is er voor je om hierin de juiste keuzes te maken voor een optimaal resultaat!


Meld je aan!

bodycheck

Net zoals een auto elk jaar een APK dient te ondergaan is het belangrijk je lichaam te checken voordat je het serieus gaat belasten. Dat kan door het ondergaan van een bodycheck. Hiermee brengen jouw gezondheid en belastbaarheid in beeld en adviseren we aan beginnende sporters maar ook aan intensieve sporters die weer beginnen. Met deze bodycheck kunnen we ook goed de voortgang in de gaten houden en kunnen we bijsturen waar nodig.


Meld je aan!